Joram

Joram Burger

Na een weg bewandeld te hebben van verschillende banen en opleidingen ben ik me gaan afvragen wat ik echt het liefst zou willen doen. Hetgeen wat bij me opkwam is het werken met jongeren. Met dit voor ogen ben ik gaan kijken bij diverse jeugdinstanties, zo ook een jeugdgevangenis. Na dit bezoek wist ik het zeker en heb ik gesolliciteerd naar een leer- en werktraject binnen de jeugdgevangenis. Ik werd dan ook aangenomen! Hierdoor kon ik gaan starten met de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening (HBO social work) aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch.

Na afronding van deze studie heb ik gewerkt voor diverse organisaties zoals jeugdgevangenis de Heijakker, reclassering Novadic en bij re-integratiebureaus. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd op jongeren met verschillende gedragsproblemen of met een autisme spectrum stoornis. Ik heb dan ook diverse cursussen gevolgd in het omgaan en begeleiden van personen met ADHD, autisme en een anti sociale stoornis. In 2014 heb ik besloten mijn hart te volgen en zelfstandig aan de slag te gaan als ambulant begeleider. Met als doel om jongeren en jongvolwassenen begeleiding te bieden met het vraagstuk waar ze tegen aan lopen.

Ambitie

Met 10 jaar ervaring op zak heb ik heel wat begeleidingstrajecten voorbij zien komen.Hierdoor is er bij mij een realistisch beeld ontstaan waar goede begeleiding aan moet voldoen, en hoe dit het beste tot stand komt. Mijn ambitie is om onze cliënten te laten slagen in hun doel(en) en het vergroten van hun zelfredzaamheid.

Onze hoofdiscipline is het geven van begeleiding. Begeleiding vraagt om een zekere vorm van ontspanning, focus en vrijheid. Zo kun je bij ons als cliënt ook meedoen met de activiteiten die wij organiseren zoals bijvoorbeeld sollicitatietraining, weerbaarheidstraining en boksen.

Ik geloof in duurzame partnerships. Met onze cliënten, maar ook met bedrijven waar wij in geloven en waarmee we graag onze expertise delen of juist weer van kunnen leren. We verbinden onze naam dan ook graag aan organisaties die innovatie in de zorg en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel hebben.

Zin in Koffie?

Ben je op zoek naar begeleiding?
Of wil je gewoon eens een kop koffie komen drinken?
Bel 073 202 00 11 of mail ons voor een afspraak!

Kantooradres:
Burgermeester Loeffplein 70d
5211 RX's-Hertogenbosch

Postadres:
Postbus 419
5240 AK ROSMALEN

073 202 00 11

Wij zijn als organisatie aangesloten bij klachtenportaal zorg.