“Bij Burger Coaching werken échte levensgenieters.”

Interview Aisis

Het leukste aan haar baan? De afwisseling, vindt ambulant- en woonbegeleider Ilse (31). Werken op verschillende plekken, met steeds andere mensen. Die haar allemaal toelaten in hun leven en leuke, ingewikkelde én verdrietige dingen delen. Dat is toch bijzonder!

Een baan van levensbelang

“Life-changing. Zo noemde een jongen die ik begeleidde mijn invloed. Dat maakt wel indruk. Toen ik hem ontmoette was bij depressief en veel aan het blowen. Samen hebben we de mogelijkheden op een rij gezet, en uiteindelijk koos hij ervoor om naar een kliniek te gaan om aan zichzelf te werken. Die keuze maakte hij zelf, maar ik vind het heel bijzonder dat ik hem als hulpverlener daarbij kon helpen.”

Boks het van je af

“Naast alle leuke kanten van mijn werk, zijn er ook minder fijne dingen. De bureaucratie die over het algemeen heerst in de zorgwereld, bijvoorbeeld. Die maakt het soms lastig om de juiste hulp te organiseren, en dat is natuurlijk frustrerend. Verder vind ik het af en toe moeilijk om mijn werk los te laten, zeker als het niet goed gaat met een cliënt. Het helpt dat we op maandag met collega’s boksen en op donderdag samenkomen voor overleg en intervisie. Dat zijn fijne momenten om je gedachten te verzetten of om juist dingen te delen met elkaar.”

Blij en trots

“Ik ben blij dat ik 3 jaar geleden bij deze club ben gekomen. En trots dat ik onderdeel uitmaak van de organisatie. Burger Coaching past bij je als je wil groeien, op welk gebied dan ook. En als je je kwetsbaar op durft te stellen en open staat voor feedback. Dat geldt voor medewerkers én cliënten. Iedereen werkt hier vol passie, maar allemaal zijn we ook levensgenieters die hun privéleven op nummer 1 hebben staan. Dat vind ik mooi. Op naar een lange en gelukkige toekomst, op deze plek!”