“Door de afwisseling in mijn werk, blijf ik zelf ook in beweging.”

Verbinding maken. Dat is voor Andrea de kern van haar baan als ambulant begeleider, en van werken bij Burger Coaching. Zorgen dat zowel cliënten als medewerkers zich gehoord en gezien voelen. Want iedereen groeit door vertrouwen.    

Bijzonder en afwisselend werk

“Als ambulant begeleider kom ik bij cliënten thuis, en stap ik dus letterlijk binnen in hun leven. Dat vind ik mooi en bijzonder. Ook de afwisseling in mijn werk is fijn. Ik help cliënten van begin 20 tot achterin de 50. Hun hulpvragen zijn verschillend, iedereen is uniek en ik kom steeds op andere plekken. Dat houdt me scherp. Mijn grootste uitdaging? Echt verbinding maken met cliënten en tegelijkertijd professionele afstand bewaken. Absoluut noodzakelijk, maar af en toe lastig omdat je toch een lange relatie opbouwt met iemand.”

Open cultuur

“Voordat ik bij Burger Coaching kwam, heb ik enorm getwijfeld of ik in de hulpverlening wilde blijven. Onduidelijke communicatie, lange wachtlijsten en een té commerciële visie op zorg stonden mij tegen. Bij Burger Coaching kon ik hier vanaf het begin openlijk over praten, met mijn leidinggevenden én binnen het team. Collega’s deelden dezelfde ervaringen en ik voelde me gehoord en serieus genomen. De open cultuur van Burger Coaching waarin iedereen zijn kwetsbaarheid durft te tonen, maakt dat ik me alsnog goed voel bij een baan in de zorg.”

Goed voor elkaar zorgen

“Cliënten waarderen me omdat ik altijd doe wat is afgesproken. Voor mij betekent verbinding maken niet voor niets elkaar vertrouwen. Goede en heldere communicatie helpt daarbij. Het is fijn dat dit ook de basis is van werken bij Burger Coaching. Ik ervaar hier een gezonde balans tussen geven en nemen. Ik ga 100% voor mijn werk en mijn werkgever zorgt goed voor mij. Door naar me te luisteren en ontwikkelmogelijkheden te bieden. Én door voldoende ontspanning. Onze teamuitjes zijn altijd geslaagd!”